Viini

Me Cafe Elbassa nautimme viinistä! Siksi ajatuksenamme on tarjota runsas valikoima hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä laseittain myytynä. Muutamia "jemmapulloja" avaamme vain pulloittain (katso Sara's stash viinilistalta). Voit myös olla ennakkoon meihin yhteydessä, mikäli haluat, että dekantoimme teille viinin valmiiksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia kokemuksia ja elämyksiä, joten kaikki valikoimamme sen hetkiset viinit eivät välttämättä löydy listalta; kysy siis rokeasti suosituksia! Viinipoimintoihin voit tutustua tältä sivulta löytyvästä linkistä.

"Kaikkia viinejä on maistettava - joitain vain yhden siemauksen, joitain koko pullollinen..."

Järjestämme Cafe Elbassa yksityisiä viinitastingejä räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan. Meille viininmaistelu on rentoa yhdessäoloa hyvän viinin ja pikkupurtavan kera. Lähdette sitten työporukalla, ystävien tai vaikka suvun kanssa viettämään iltaa, pääsette yhdessä nauttimaan laadukkaan viinin ja ruoan liitosta rennon, mutta osaavan ohjauksen saattelemana. Illasta pystyy nauttimaan niin viinimaailmaan vasta tutustumassa olevat kuin jo hurahtaneet viiniharrastajat - pohjatietoa ei tarvita! Tastingin emäntänä toimii koulutettu viinimestari, Elban ravintoloitsija Sara Tuomi.

Iltama sisältää maisteluannokset viinejä, viineihin sovitettua pikkupurtavaa, tasting-alustat, ohjauksen sekä tarjoilun Cafe Elban viihtyisässä miljöössä. Viinipaketteja on saatavilla neljän, viiden tai kuuden viinin valikoimalla; teemoina muun muassa viinin aistinvarainen arviointi/yleistasting, tietty maa tai viinialue, vanhan ja uuden maailman erot, yksittäiset rypälelajikkeet... Omaa teemaa voi myös ehdottaa rohkeasti!

 

 

 

 

 

Tastingin hinta määräytyy osallistujamäärän, ajankohdan ja halutun viinipaketin mukaan (alkaen 25,-/hlö). Viininmaistelu on varattavissa yli 18 vuotiaille. Oman tastingaikasi voit varata Elban Facebookin inboxin kautta tai sähköpostitse cafe-elba@outlook.com

Yleiset viini-illat

Järjestämme joka kuukausi eri teemalla yleisen viini-illan, jonne voit lähteä pienemmällä porukalla tai ihan vaikka itseksesi. Iltamiin on ennakkoilmoittautuminen (Facebook / sähköposti kuten edellä), joten oltehan ajoissa liikkeellä!

Tulevia viini-iltoja:

Maaliskuun viini-ilta järjestetään suuren kysynnän vuoksi neljänä päivänä; tiistaina 6.3. (TÄYTEENVARATTU), maanantaina 19.3. (TÄYTEENVARATTU), tiistaina 20.3. (TÄYTEENVARATTU) sekä maanantaina 26.3.(TÄYTEENVARATTU). Kaikki iltamat alkavat klo 18. Tasting käsittelee Italiaa; kuinka pohjoisosa eroaa eteläisestä Italiasta viinialueena. Viini-ilta pohjautuu joulun alla valmistuneen viinimestarin, Elban ravintoloitsijana toimivan Saran, päättötyöhön, joten informatiivinen ja maukas ilta on tulossa ;) Hinta 30,-/hlö

Lauantaina 17.3. juhlitaan Italian itsenäisyyspäivää. Tämän kunniaksi järjetämme Cafe Elbassa italialaisia huippuviinejä kunnioittavan tastingin, jossa maistelemme rinnakkain eri viinialueiden lippulaivaviinejä! Tule testaamaan, minkä alueen edustaja on sinun suosikkisi - sokkona! Suosittelemme, että tähän tastingiin osallistuvilla olisi jo hieman maistelukokemusta. Hinta 48,-/hlö. Aloitus klo 14.

Huhtikuun viini-ilta toteutetaan hieman poikkeuksellisissa merkeissä; lähdemme nimittäin viinikierrokselle Moselin laaksoon Saksaan- tosin vielä toistaiseksi ihan vain Elban ovien sisäpuolella. Ajankohta on maanantai 16.4 klo 18 ja toteutus work shop/messuhenkinen. Mukana on myös erityisvieras, JS Travelsin Jouni Suominen! Hinta 38,-/hlö.

Poimintoja viinivalikoimastamme »