Viini

Me Cafe Elbassa nautimme viinistä! Siksi ajatuksenamme on tarjota runsas valikoima hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä laseittain myytynä. Muutamia "jemmapulloja" avaamme vain pulloittain (katso Sara's stash viinilistalta). Voit myös olla ennakkoon meihin yhteydessä, mikäli haluat, että dekantoimme teille viinin valmiiksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia kokemuksia ja elämyksiä, joten kaikki valikoimamme sen hetkiset viinit eivät välttämättä löydy listalta; kysy siis rokeasti suosituksia! Viinipoimintoihin voit tutustua tältä sivulta löytyvästä linkistä.

"Kaikkia viinejä on maistettava - joitain vain yhden siemauksen, joitain koko pullollinen..."

Järjestämme Cafe Elbassa yksityisiä viinitastingejä räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan. Meille viininmaistelu on rentoa yhdessäoloa hyvän viinin ja pikkupurtavan kera. Lähdette sitten työporukalla, ystävien tai vaikka suvun kanssa viettämään iltaa, pääsette yhdessä nauttimaan laadukkaan viinin ja ruoan liitosta rennon, mutta osaavan ohjauksen saattelemana. Illasta pystyy nauttimaan niin viinimaailmaan vasta tutustumassa olevat kuin jo hurahtaneet viiniharrastajat - pohjatietoa ei tarvita! Tastingin emäntänä toimii aina koulutettu viinimestari, Elban ravintoloitsija Sara Tuomi.

Iltama sisältää:
Maisteluannokset viinejä, viineihin sovitettua pikkupurtavaa, tasting-alustat, ohjauksen sekä tarjoilun Cafe Elban viihtyisässä miljöössä.

 

 

Viinipaketit:
4 erilaista viiniä 25,-/hlö
5 erilaista viiniä 30,-/hlö
6 erilaista viiniä 35,-/hlö

Tastingit on varattavissa 7-14 hengen seurueille (yli 18 vuotiaille). Oman viininmaisteluaikasi voit varata Elban Facebookin inboxin kautta tai sähköpostitse cafe-elba@outlook.com

Yleiset viini-illat

Järjestämme joka kuukausi eri teemalla yleisen viini-illan, jonne voit lähteä pienemmällä porukalla tai ihan vaikka itseksesi. Iltamiin on ennakkoilmoittautuminen (Facebook / sähköposti kuten edellä), joten oltehan ajoissa liikkeellä!

Tulevia viini-iltoja:


Joulukuussa koko vuoden viini-illat huipentuvat Suomi 100-tastingiin Itsenäisyyspäivänä keskiviikkona 6.12 klo 15 alkaen! Herättele tunnelmaa illan Linnanjuhlia varten suomalaisten valmistamien viinien parissa - kyseessä ei ole siis pelkästään Suomessa tuotetut viinit vaan matkaamme ympäri maailmaa sinne, minne meitä suomalaisia on viininviljelyn perässä muuttanut! Tule kokemaan suomalaista ylpeyttä ja makoisia hetkiä Suomen 100-vuotispäivänä<3 Hinta 35,-/hlö.

Poimintoja viinivalikoimastamme »