Elbat_vaaka_3.jpg

Ajatus

Café Elba on Porin Kauppatorin kupeessa sijaitseva tunnelmallinen viinibistro ja kahvila, jossa asiakkaita hemmotellaan laadukkaiden viinien sekä luomulaatuisten kahvien lisäksi myös maistuvilla salaateilla, itsetehdyillä jälkiruoilla ja erilaisilla vaihtuvilla antipasteilla!

Lounas tarjoillaan joka arkipäivä klo.11-15, jolloin valikoimasta löytyy raikkaita salaatteja sekä rajallinen määrä spudeja eli uuniperunakulhoja. Lounas sisältää leivän, luomukahvin sekä mahdollisuuden täydentää ateria itsetehdyllä jälkiruoalla puoleen hintaan. Huom! Spudit ovat edelleen kesätauolla perunasadon viivästymisen vuoksi. Himoitut herkut palaavat heti, kun saamme kunnollista perunaa!

Elba on pieni perheyritys, joka ottaa vaikutteensa eteläeurooppalaisesta kahvila- ja bistrokulttuurista panostaen ennen kaikkea laatuun ja sydämelliseen asiakaspalveluun. Kesäaikana voit nauttia antimistamme myös viihtyisällä terassillamme! Benvenuto!

Psst. Muistathan myös makoisat kuukausittaiset viini-iltamme vaihtuvine teemoineen! Lisätietoa saat meiltä Elbasta; iltamiin on ennakkoilmoittautuminen.

Tulevia viini-iltoja:

Syyskuun viini-illassa 5.9. tutustutaan minkälainen rypäle on Sauvignon Blanc! Viisi erilaista sauvignonia eri puolilta maailmaa; onko näissä mitään eroa? Aloitus klo 18 

Lokakuun viini-ilta vie meidät Itävaltaan! Iltaa istutaan maanantaina 23.10. sekä tiistaina 24.10. (yksi paikka vapaana) vain alle viikko sen jälkeen kun matkanjohtajananne toimiva viini-intoilijanne Sara on palannut paikan päältä sadonkorjuusta - tuorein mahdollinen tieto mukanaan! Aloitus klo 18.