Elbat_vaaka_3.jpg

Ajatus

Café Elba on Porin Kauppatorin kupeessa sijaitseva tunnelmallinen viinibistro ja kahvila, jossa asiakkaita hemmotellaan laadukkaiden viinien sekä luomulaatuisten kahvien lisäksi myös maistuvilla salaateilla, itsetehdyillä jälkiruoilla ja erilaisilla vaihtuvilla antipasteilla!

Lounas tarjoillaan joka arkipäivä klo.11-15, jolloin valikoimasta löytyy raikkaita salaatteja sekä rajallinen määrä spudeja eli uuniperunakulhoja. Lounas sisältää leivän sekä luomukahvin. Muistathan myös itsetehdyt jälkiruokamme.

Elba on pieni perheyritys, joka ottaa vaikutteensa eteläeurooppalaisesta kahvila- ja bistrokulttuurista panostaen ennen kaikkea laatuun ja sydämelliseen asiakaspalveluun. Kesäaikana voit nauttia antimistamme myös viihtyisällä terassillamme! Benvenuto!

Psst. Muistathan myös makoisat kuukausittaiset viini-iltamme vaihtuvine teemoineen! Lisätietoa saat meiltä Elbasta; iltamiin on ennakkoilmoittautuminen.

Tulevia viini-iltoja:

Lokakuun viini-ilta vie meidät Itävaltaan! Iltaa istutaan maanantaina 23.10. (TÄYTEENVARATTU) sekä tiistaina 24.10. (TÄYTEENVARATTU) vain alle viikko sen jälkeen kun matkanjohtajananne toimiva viini-intoilijanne Sara on palannut paikan päältä sadonkorjuusta - tuorein mahdollinen tieto mukanaan! Aloitus klo 18.

Marraskuun viini-ilta ajoittuu tiistaille 21.11. klo 18 alkaen (TÄYTEENVARATTU). Teemana on kysytty ja trendikäs luomuviini. Sukellamme pintaa syvemmälle ja käymme läpi koko luonnonmukaisen viininvalmistuksen eri edustajat; natural, biodynamic, organic - mitä eroa näillä on ja voiko sen maistaa?
 
Joulukuussa koko vuoden viini-illat huipentuvat Suomi 100-tastingiin Itsenäisyyspäivänä keskiviikkona 6.12 klo 15 alkaen! Herättele tunnelmaa illan Linnanjuhlia varten suomalaisten valmistamien viinien parissa - kyseessä ei ole siis pelkästään Suomessa tuotetut viinit vaan matkaamme ympäri maailmaa sinne, minne meitä suomalaisia on viininviljelyn perässä muuttanut! Tule kokemaan suomalaista ylpeyttä ja makoisia hetkiä Suomen 100-vuotispäivänä<3 Hinta 35,-/hlö.